Om Klubben

Historie

Gressvik BMXGressvik BMX klubb ble stiftet den 10.06.86 av en håndfull personer her på Gressvik. Det begynte med at far og sønn Møklegård fikk låne et stykke jord av kommunen rett ved siden av Sportssenteret (nå er det bygget eldreboliger på den tomta). Det ble laget en enkel liten BMX bane som ungene kunne trene på.

Første stevnet hvor klubbens medlemmer deltok var i Gøteborg 6-7. september 1986. Det har rent mye vann i Glomma siden den gang, og skikkelig sving på sakene ble det først da klubben fikk tildelt ny tomt av kommunen.  Ny bane og eget klubbhuset ble oppført på dugnad med økonomisk støtte fra Tippemidlene.

For å bedre klubbens økonomi har klubbhuset vært utleid til privat barnehagedrift, men klubben har hele tiden kunnet bruke huset til møtevirksomhet og ved stevner. Banen har blitt regelmessig oppgradert, og senest med steinsetting av alle doseringer. Den holder internasjonal standard, og egen tribune gir fin utsikt til rytterne.

Banen er ca 400 m lang, og ligger flott til med utsikt til Glomma. Våren/sommeren 2003 ble ett nytt og mindre klubbhuset bygget. Vårt nye klubbhus har innebygget speaker pavillion på taket!  Klubben arrangerer flere store mesterskap hvert år.

Legg igjen en kommentar