Støtt klubben kjøp boka «Sykkelkjøp» fra Rasmus Leiro

Hei alle BMX og sykkelvenner.

Gressvik BMX Klubb har inngått en avtale med Rasmus Leiro og hans bokforlag om salg av den nye boka «Sykkelkjøp» til våre medlemmer. Denne boken er akkurat blitt lansert og selges over allt i sykkel Norge.

Vi har vært så heldige å få til en spesiell avtale som gir gode inntekter til vår klubb for hver bok vi selger. Så her håper jeg at alle sammen bidrar til å selge denne videre samt kjøper et eksemplar eller tre. Dette er jo en perfekt julegave til en som vurderer å komme i form til birken 20XX. Eller bare vil lære seg mer om sykkel og dens komponenter. Eller brilliere i den «utstyrs-jungelen» som finnes der ute. Skal du ha deg en ny eller brukt sykkel så hjelper denne boken deg på veien til å velge riktig.

Les mer om selve boken lenger ned.

rasmusleiro

Boken selges for 179,-

Så oppfordring er ta kontakt med Lars Gunnar Tiben. Kjøp en bok eller 10 og støtt klubben vår.

Litt mer informasjon om boka:

Boka er som den sykkelkyndige kompisen du har med til butikken for å forsikre deg om at du gjør et godt kjøp. Etter å ha lest boka vil du kunne gjennomskue luresalg og dårlige sykler i jakten på den riktige sykkel. Den er full av konkret informasjon enten du skal ha din første sykkel eller allerede kan en del om sykler. Dette er ikke bare en håndbok i valg av sykler, men også en bok om sykler. Boka gir en innføring i hvordan sykler er bygget opp. Den forteller deg hvilke deler på en sykkel som er viktige for at sykkelen skal være bra. Den gir en innføring i de forskjellige gir og bremsesystemene og deres innbyrdes rangering i pris og kvalitet. Valg av størrelse, driftskostnader, osv.

Legg igjen en kommentar