Viktig melding vedrørende medlemskap og kontingent + lisens for 2018.

Hei alle sammen!  VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE MEDLEMMER I GRESSVIK BMX KLUBB!!

Minner alle på at de som har tenkt å melde seg ut av vår klubb (Håper det er ingen)må gjøre dette innen 9 Februar i år. Hvis ikke så er man pliktig til å betale kontingent for denne sesongen. Ref vedtak på årsmøte i 2017.
Dette for å sikre inntekt og stabil drift i klubben. Så dersom noen har planer om å gi seg med BMX syklingen så send epost til oss med skriftlig utmelding til: post@gressvik-bmx.com , også om det er noen endringer på medlemskap typer, innmelding av flere i familie medlemskap osv.. Frist for slike endrings meldinger til oss er 9 Februar.

Kontingenten vil bli sent ut via klubb-admin etter denne dagen og senest fredag 16 februar. Merk! Vi jobber med å finne en løsning på faktureringen med medlemskap + treningsavgiftene ift, utfakturering men det kan være at det kommer 2 fakturaer som må betales. En for medlemskap og en for treningsavgiften. Vi sjekker mulighetene for å kombinere disse til en faktura.

Alle må betale medlemskapet før det søkes lisens fra NCF. Ingen lisenser vil bli godkjente uten at det foreligger et betalt medlemskap for inneværende sesong. Så anbefaler alle å være ute i god tid betale medlemskapet og så søke lisens. Alle over 6 år må ha lisens. Les mer om lisens og søknaden her: http://www.gressvik-bmx.com/?page_id=1339

Lykke til med ny BMX sesong. Og håper vi ser dere alle på årsmøte som er satt til være på Gressvik BMX klubbhus Tirsdag 13 mars kl 18.00. Det kommer egen innkallelse og saksliste senere …..

Hilsen styret i Gressvik BMX Klubb

Legg igjen en kommentar