God jul til alle!

Ønsker alle sammen en riktig god jul og godt nytt år. Vi legger bak oss en flott sesong med mye god sykling og flotte prestasjoner fra dere alle. Det er lett å være leder i en så positiv klubb som vi har. Spesielt fint å se det er flere nye barn som har startet med BMX i år. BMX er samhold, sykkel glede og gøy!

Vi er godt igang med å sette opp løpene for 2018 og terminlisten vil bli publisert så snart denne er klar. Her oppfordrer jeg alle foreldre til å planlegge deltagelsen og melde seg på alle løp i god tid så arrangører får en enklere jobb med gjennomføringene. Hører også at det er flere medlemmer som allerede diskuterer og planlegger løps kalenderen for neste år. Min oppfordring er : Snakk med hverandre, spør hvem skal hit og dit. Reis sammen og bli med på den gode familie sporten BMX.

Neste år er det Danmark med Nordisk, Sverige frister med Summer Challenge, og løpet ingen bør misse er vår egen Succe’ Cup som arrangeres for 19! gang. Denne spår jeg kommer til å bli det største BMX arrangementet i Norden. Klarer vi 400 deltagere i år ?

Blir spennende å se. Uansett vet jeg at 2018 blir et fint år for klubben, vi har flere planer for bane og bygninger og jobber videre med å utvikle sporten vi alle er så glade i. Ny tidtaker løsning for trening er snart klar og vi gjør investeringer for å bli bedre. Gressvik BMX klubb leder ann og jobber sammen for å ta sporten videre.

Vi sees på nyåret!

Ha en fin julefeiring og et strålende nytt år!

Mvh

Lars Gunnar

Leder Gressvik BMX

Legg igjen en kommentar