Invitasjon til markedsdagene hos BMX Østfold

Trenger du nytt eller selge gammelt utstyr? Her er invitasjon til markedsdagene hos BMX Østfold.
 
Hei Gressvik BMX.
 
I god tradisjon inviterer Råde BMX klubb og BMX Østfold til markedsdager.
 
Hovedagenda for dagene er å ha det hyggelig, prate BMX, selge og kjøpe litt brukt BMX utstyr og kanskje bli fristet av noen nyheter på BMX fronten.
 
Som tidligere oppfordrer vi alle å ta med det de har i skuffer og skap som har noe med BMX å gjøre. Det være seg sykler, klær, sikkerhets utstyr, deler osv.. Det er alltids noen som kan få glede av disse tingene som kanskje ikke passer lenger eller har blitt byttet ut med noe annet. Da blir overflødig utstyr gjort om til kontanter, men forhåpentligvis til en billig penge.
 
BMX Østfold vil stille ut det siste nye, og gi noen «røverpriser» på det «nest siste».
 
BMX mekanikker Neil Thomson vil være tilstede begge dager. Ta med sykkelen, så får du noen gode råd om tilstand og evt pris på service/ oppgradering.
For at dagen skal kunne tilbringes sammen med hele familien, blir det aktiviteter som Gråtass turer, grilling i lavo´n og BMX shopping på låven.
 
I gårdens butikk og fjøskafe´, er det et rikholdig utvalg for både mor og bestemor, samt et en enkel fjøsmeny med bl.a. vafler, gjærbakst, kaker etc gir rom for litt ekstra hygge.
 
Råde BMX klubb selger grillpølser som grilles i lavo´n, har loddsalg og en enkel auksjon. Dette går uavkortet til klubbens nye kjøkken. En oppvaskmaskin og et par Moccamaster står høyt på ønskelisten der i gården.
Vell møtt til Markedsdager førstkommende helg kl.1200 – 1600, og en hyggelig start på både påsken BMX sesongen!!
MD2016

Med hilsen

Råde BMX klubb & BMX Østfold

Legg igjen en kommentar