17. desember 2012

Sponsorer

 

Presentasjon av våre hoved sponsorer

konsumgruppenKonsum Gruppen Norge as, er blant de ledende innkjøpskjedene innenfor Storhusholdning og Servicemarkedet i Norge.

Siden etableringen av selskapet i 2000 har vi opplevd en voldsom utvikling. Vi er stolte av å kunne ti lby noen av markedets beste betingelser på varer og tjenester din virksomhet har behov for hver dag.

Gressvik BMX er glade for å ha en engasjert og viktig støttespiller

 

 

 

 

 

onsoysynOnsøy Synssenter er Optiker`n på Torget.
Lokale verdier og tilhørighet er noe som opptar de fleste av oss. Det å bli sett, hørt og ivaretatt er noe av alle menneskers sterkeste behov. Som den lokale optikeren jobber vi nettopp for det: gi personlig service og skape en bedre synshverdag for deg. Vi ønsker å være første kontakt for bedre syn – i nærmiljøet ditt!

Vi i Onsøy Synssenter vil tilby deg det du trenger av synshjelp slik at du får den beste sanseopplevelsen øynene dine kan gi deg.

Ønsøy Synsenter støtter den lokal idretten og vi er glade for å ha  en støttespiller som kan hjelpe våre ryttere og vårt publikum til og med dommere med synet så man kan se allt som skjer på vår BMX bane. Deres syn på vår idrett er vi veldig glade for.

 

Wok Market – Sunt, ferskt og raskt

Her tilbys det rask kvalitetsmat som benytter kun de ferskeste råvarene i sin meny. Det handler om sunne råvarer uten tilsetningsstoffer og du velger selv sammensetningen. Ta utgangspunkt i en base, legg til dine favorittgrønnsaker og kjøtt  og topp det hele med en av de smakfulle sausene. Kombinasjons-mulighetene er nesten uendelige. Vi tilbereder ditt måltid over åpen flamme på tre minutter. Vi håper at måltidet smaker! Våre tøffe ryttere elsker wok etter en trening. Den perfekte oppbyggingen etter en hard sykkel økt. Takk for støtten og takk for den gode maten.

 

Klubbdrakt sponsorer for sesongene 2016 – 2018

Sponsorer2016-18

Konsum Gruppen| BCSPORT.NO|Onsøy Synsenter|Sykkelstasjonen.no|Wok Market|BMX ØSTFOLD|TIBEN DESIGN

Andre sponsorer

 

Flexiform AS

Rød Planteskole

Onsøy Pukkverk

Slevik Elektriske

Pedalen Sykkelverksted

Leon´s Utleie

Sparebank 1

På Kjøkkenet

Tiben Design

Storm Elektro

Even O. Jensen

Christensens Bakeri

Kriho Sko & Vesker

Best

Østfold Olje

Onsøy Marina Klippoteket

Terjes Salong

BMX Østfold

Fredrikstad Blad

Gullsmedbutikken AS

 

Ønsker du å bidra eller være med på laget til Norges største BMX klubb så ta kontakt med vår sponsor ansvarlig: Lars Gunnar Tiben,  epost:larsg@tiben.no, mobil:98 23 77 30

Legg igjen en kommentar